Tel: 035 00 01 39
Wij komen naar u! WSET certified

Wijnproeverij thuis organiseren

Op zoek naar een leuke activiteit voor bij u thuis om familie en vrienden bij uit te nodigen? Kies er dan voor om onze wijnproeverij bij u thuis of op een zelfgekozen locatie te organiseren regio Antwerpen.

Heeft u voor professionele of privé redenen dringend nood aan een bijkomende opleiding in wijnkennis? Hebt u een horecazaak en wilt u dat één of meerdere van uw medewerkers hun drankenkennis verruimen? Kies dan vandaag nog voor een cursus of workshop die wij geven rond wijnproeven in Antwerpen en andere steden.

Wij komen naar u toe, hetzij in uw eigen woning of in een zaaltje indien u de proeverij wenst te organiseren voor een grote groep mensen.

U bepaalt zelf volledig de inhoud van de proeverij, gaande van speciale thema’s zoals wereldwijnen of specifieke landen zoals Chili of Zuid-Afrika, tot het proeven en verkennen van bepaalde wijnen als voorbereiding op een reis of uitstap.

Wij houden de proeverij aangenaam en afwisselend zodat u een fantastische avond beleeft waar uw genodigden achteraf vol lof zullen over zijn. Verschillende onderdelen zoals “blind proeven”, geuren herkennen, druivensoorten leren kennen,…horen allemaal bij het pakket.

Spring eens uit de band en organiseer een toffe activiteit waar iedereen zich ongetwijfeld in kan vinden! Bel of mail ons meteen voor meer info.