Tel: 035 00 01 39
Diverse wijndegustatiesWSET certified

Wijndegustatie organiseren met de lekkerste wijnen

Een wijndegustatie organiseren is ideaal voor wie op een leuke en gezellige manier meer te weten wil komen over de diverse wijnsoorten en streken. Uiteraard is professionele begeleiding hierbij van groot belang, zeker als u op het eind van de proeverij toch iets van kennis wil hebben opgedaan.

Invervino is dan ook uw ideale partner om een wijndegustatie te organiseren bij u thuis of op een andere locatie in de ruime regio Antwerpen. U kiest zelf de wijnsoorten waarop de degustatie zich moet richten: wereldwijnen, wijnen van een specifiek land, enkel rood of wit, champagnes,…

Wij leiden u stap voor stap rond in de wijnwereld en laten u op een toffe manier diverse smaken en geuren ontdekken en herkennen. Op die manier doet u de nodige kennis op om de volgende keer op restaurant de perfecte wijnkeuze te kunnen maken. Ook kunt u vanaf nu thuis uzelf of uw gasten zonder moeite met de lekkerste wijntjes verwennen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie indien u een wijndegustatie wenst te organiseren voor collega’s, familie of vrienden.